Regnskabsvejledning og analyse for autobranchen

Vi hjælper med at få overblikket over den daglige drift.

Det bogføringssystem, som AUTODATA anbefaler og har udarbejdet, er baseret på et decideret driftsregnskab tilpasset specielt til autobranchen. AUTODATA har udarbejdet en komplet kontoplan, der kan benyttes fra de helt store autoforhandlinger til de mindste autoværksteder. Det vil sige, at hvis du bestemmer dig for et samarbejde med os, vil der blive oprettet en kontoplan, gældende for netop din virksomhed, og som regnskabsmæssigt kan styre din virksomhed på en optimal måde.

Den kontoplan, som begge parter bliver enige om, vil være den rigtige til din virksomhed, er som tidligere nævnt et driftsregnskab alene for virksomheden. Kontoplanen skal forelægges din revisor, som skal acceptere den. Virksomhedens driftsregnskab kan derefter indgå i et årsregnskab sammen med din husstands regnskab. Men om dette forhold må du aftale nærmere med din revisor, da det er revisor, der opstiller et årsregnskab.

Hver måned kan du få udskrevet et regnskabsmateriale, der er så fyldestgørende og specificeret på en sådan måde, at du kan konstatere eventuelle unormale afvigelser. Sådanne afvigelser kan du få fat i, inden de er godt kun 1 måned gamle, og på den måde hjælpe til med at få dem rettet i god tid.

De månedlige regnskabsmaterialer, du kan få udskrevet, vil bl.a. vise månedens omsætning og avance ligesom resultaterne også vises for år til dato.

Som eksempel, bilsalg: salg, købte brugte biler 50.000,00
  kost, købte brugte biler 45.000,00
  AVANCE 5.000,00
     
  salg, indbyttet brugte biler 50.000,00
  kost, indbyttet brugte biler 48.000,00
  AVANCE 2.000,00
     
Som eksempel, værkstedssalg: salg, arbejde ekstern 50.000,00
  salg, arbejde intern 25.000,00
  SALG, ARBEJDE I ALT 75.000,00
  køb, arbejdsløn 40.000,00
  AVANCE 35.000,00
     
Yderligere eksempler: salg af fremmed arbejde  
  salg af forbrugsmateriale  
  salg af olie og smøremidler  
  salg af reservedele og tilbehør  
  salg af autogummi  

De ovenstående yderligere eksempler vil også blive vist på samme måde som salg af arbejde. Såfremt virksomheden ikke sælger brugte biler, udelades disse konti selvfølgelig på kontoplanen, ligesom der så ikke vises intern salg. Endvidere bliver der vist specificerede faste- og variable omkostninger vedrørende bilsalg, værkstedssalg, administration, ejendommen og finansiering.

Hvorfor vil AUTODATA foreslå en detaljeret kontoplan tilpasset netop din virksomhed?

Vi tror, at du læser din daglige avis, for at du kan følge med i, hvad der sker ude i den store verden. Nogle af avisens artikler læser du kun overskrifter på. Andre artikler læser du mere nøje, fordi indholdet interesserer dig, og fordi de giver dig de informationer, der er nødvendige, for at du kan følge med i, hvad der sker.

Det er AUTODATAs intentioner, at de månedlige regnskabsresultater bliver udskrevet på en sådan måde, at når du får dem fra os, at regnskabet skal være mindst lige så letlæst samt lige så interessant og informativ som din daglige avis. Ikke nok med det. Vi tror på, at du hurtigt vil opdage, at det udskrevne regnskab er mere interessant end den daglige avis, idet de informationer, du får fra regnskabet, er hentet fra din og din families egen daglige verden.

Beskikket af Domstolsstyrelsen

Villy Nissen har siden 1992, været beskikket af Domstolsstyrelsen som fagkyndig tillidsmand for autobranchen ved akkordforhandlinger.

Ansvarsfraskrivelse

VILLY NISSEN ApS har efter bedste evne bestræbt sig på at sikre, at oplysningerne på sitet er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager sig intet ansvar for fejl, stavefejl og udeladelser. VILLY NISSEN ApS er heller ikke ansvarlig for hensigtsmæssigheden af oplysningerne og indholdet på sitet.