Bogføringsservice fra AUTODATA

Vi kender autobranchen til bunds.

AUTODATA kan udarbejde en kontoplan, der regnskabsmæssigt kan styre netop din virksomhed. Det er vi gode til.

Du laver, det du er bedst til, nemlig reparere biler og sælge biler.

Tjen penge på timer.

Tid er penge. Værkstedet i bilbranchen er meget løntung. Det er nok den branche, der er mest afhængig af at tjene penge på købte timer. Regnskabssystemet fortæller i detaljer, hvordan og hvor meget værkstedet sælger af arbejdsløn, og hvad der bliver tjent på de solgte timer.

Tjen penge på dele, olie, dæk, forbrugsmaterialer og fremmedarbejde mv.

Vil du kende dit salg og fortjeneste specificeret f.eks. i ovenstående salgsgrupper? Vil du vide, om de pågældende lagerbeholdninger er korrekte i forhold til omsætningen?

Tjen penge på biler.

Hvis du sælger biler, kan regnskabet fortælle hvor stort salg, du har haft. Og hvad du har tjent på bilerne. Forskelsmoms kan styres, ligesom den almindelige moms.

Tjen penge på pengene.

I autobranchen er kapitalbindingen og pengestrømmen stor. AUTODATA regnskabssystem kan hjælpe dig til at minimere renteudgifterne og optimere likviditeten. Hver måned kan du få en kreditor- og debitoroversigt, som begge skal følges op. Regnskabsrapporten fortæller, hvor stor kapital, du har investeret i lagerbeholdninger og debitorer.

Tjen penge på AUTODATA.

Hvis du bruger AUTODATAs kontoplan, kan du løbende blive orientere om, hvorledes din virksomhed går. Du vil bl.a. hver måned modtage en balance, der vil være lige så let at læse, som din daglige avis.

Vi kender autobranchen til bunds, og vor mangeårige erfaring med virksomhedsstyring netop i autobranchen betyder, at et samarbejde med AUTODATA er på et professionelt plan.

Beskikket af Domstolsstyrelsen

Villy Nissen har siden 1992, været beskikket af Domstolsstyrelsen som fagkyndig tillidsmand for autobranchen ved akkordforhandlinger.

Ansvarsfraskrivelse

VILLY NISSEN ApS har efter bedste evne bestræbt sig på at sikre, at oplysningerne på sitet er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager sig intet ansvar for fejl, stavefejl og udeladelser. VILLY NISSEN ApS er heller ikke ansvarlig for hensigtsmæssigheden af oplysningerne og indholdet på sitet.